0 Καλαθι
 x 

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

KATASTROFEASV22-16HP-BENZINOK-FVTA-MIZA-MPATARIA-ANTIMAXAIRA0110247FM12KF-1
0110247FM12KF

Καταστροφέας Χόρτων 1,25μ Βενζινοκίνητος 16HP Special v22 Χειροκίνητου Συμπλέκτη

Καταστροφέας με μαχαίρια 1,25μ συρόμενος με βενζινοκινητήρα 16HP μίζα μπαταρία φώτα led αντιμάχαιρα χειροκίνητου συμπλέκτη
Βάρος: 335.00 kg | Μήκος: 2,200.00 mm | Πλάτος: 2,000.00 mm | Ύψος: 1,000.00 mm
Αρχική αξία: 4.187,50 €
Αρχική αξία με ΦΠΑ: 4.731,88 €
Αξία μετά την έκπτωση: 3.685,00 €
Αξία ΦΠΑ: 479,05 €
4.164,05 €
S1-Multiselect
S1-Multiselect
ΚΑΥΣΙΜΟ - FUEL TYPE
ΒΕΝΖΙΝΗ GASOLINE
ΚΑΥΣΙΜΟ - FUEL TYPE
ΙΣΧΥΣ - POWER HP
16
ΙΣΧΥΣ - POWER HP
S1-Filters
S1-filters
Ρωτήστε για το προϊόν
Απόθεμα: 2 on-order_sidiros.gif

Οι νέοι συρόμενοι βενζινοκίνητοι καταστροφείς χόρτων φέρουν όλα τα πλεονεκτήματα και πλήθος τεχνικών χαρακτηριστικών από τα προηγούμενα μοντέλα. Ωστόσο υπάρχουν πολλές βελτιώσεις στη σχεδίαση και την κατασκευή. Έχουν αναπτυχθεί για να ανταποκρίνονται τις ανάγκες των εργολάβων, των αγροτών και των ιδιοκτητών ακινήτων εκτάσεων με δεντροκαλλιέργειες και φωτοβολταϊκά. Είναι ιδανικοί για τον καθαρισμό πυκνής και ψηλής βλάστησης.

Είναι κατάλληλοι για ρυμούλκηση από ATV (γουρούνα) ή UTV (Utility Vehicle) ή ακόμη και από αυτοκίνητο με αργή σχέση μετάδοσης. Προορίζεται γενικώς για οχήματα τα οποία δεν διαθέτουν PTO μιας και είναι αυτόνομος με το δικό του βενζινοκινητήρα. Συνήθης ταχύτητα ρυμούλκησης είναι από 3 ως 6 χ.α.ω. ανάλογα πάντα με το ύψος και την πυκνότητα της βλάστησης.

Ο συρόμενος βενζινοκίνητος καταστροφέας είναι κατάλληλος για κοπή και άλεση χόρτων και μικρών κλαδιών. Διαθέτει 28 ζεύγη μαχαιριών μοτίβου Υ κατασκευασμένα από βελτιωμένο χάλυβα μεγάλης κοπτικής ικανότητας και υψηλής αντοχής. Τα αποτελέσματα κατά τη χρήση είναι εξαιρετικά, όταν το έδαφος απαιτεί περιποίηση με στρώση σάπιων φύλλων, για την προστασία των ριζών των φυτών από τη ζέστη ή το κρύο, για τη διατήρηση της υγρασίας του εδάφους και τον έλεγχο των ζιζανίων. Τα μαχαίρια είναι πολύ ανθεκτικά και σε πετρώδες έδαφος.
Ο νέος Καταστροφέας Χόρτων 1,25μ Βενζινοκίνητος 16HP Special v22 Χειροκίνητου Συμπλέκτη με κωδικό 0110247FM12KF παράγεται σε μια πλούσια έκδοση.
Τα νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του έχουν ως εξής:
1. Το πλάτος εργασίας είναι 125cm.
2. Πλαίσιο κατασκευασμένο 5mm στραντζαριστή λαμαρίνα βαμμένη με αστάρι και ακρυλικό χρώμα.
3. Στη νέα σχεδίασή του διαθέτει δύο ρυθμιζόμενα έλκηθρα, σε δύο θέσεις καθ ύψος, ένα δεξί και ένα αριστερό.
4. Διαθέτει 56 μαχαίρια μοτίβου Υ υψηλής αντοχής ακόμη και σε πέτρες. Πάχος μαχαιριού 5mm και πλάτος 40mm. Βάρος μαχαιριού 200γρ. Χρήση και σε Maletti & Kverneland, διατίθενται στο εμπόριο, αν και φθείρονται πολύ δύσκολα.
5. Ο νέος πιο ενισχυμένος μαχαιροφόρος άξονας διατίθεται πλέον με ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση. Βάρος άξονα 42.8kg. Βάρος άξονα μαζί με τα 56 μαχαίρια 54kg.
6. Η special έκδοση διαθέτει μια σταθερή διάταξη μαχαιριών, τα λεγόμενα αντιμάχαιρα, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη άλεση των χόρτων.
7. Περιστρεφόμενος κύλινδρος. Στη νέα σχεδίασή του διαθέτει ενισχυμένο μεταλλικό κύλινδρο στο πίσω μέρος του μηχανήματος, που ρυθμίζεται σε δύο θέσεις. Βοηθά στο να μην έρχονται τα μαχαίρια σε επαφή με το έδαφος, όταν υπάρχουν μεγάλες ανωμαλίες.
8. Στη νέα σχεδίαση, στο μπροστά μέρος διαθέτει 10 πλαστικά περιστρεφόμενα πορτάκια μεγάλης αντοχής, με αντίβαρο, αντί για ένα ενιαίο λάστιχο, που υπήρχε στα παλαιότερα μοντέλα. Τα πορτάκια στηρίζονται σε έναν ανοξείδωτο πείρο. Έτσι εξαλείφεται η εκτόξευση υλικών μπροστά από το μηχάνημα και είναι επίσης καλύτερη η είσοδος της βλάστησης στο χώρο κοπής και άλεσης.
9. Απλή ρύθμιση με ραντάρ (δεξί – αριστερό σπείρωμα) του ύψους των μαχαιριών από το έδαφος από 0 ως 200mm.
10. Kοτσαδούρα για μπίλια. Είναι σπαστή, δηλαδή περιστρέφεται ως προς τον άξονά της για να μην καταπονείται σε ανωμαλίες του εδάφους.
11. Μπάρα κοτσαδούρας ρυθμιζόμενη στο ύψος με ραντάρ (δεξί – αριστερό σπείρωμα). Οριζοντιώνει το μηχάνημα για ομοιόμορφη κοπή.
12. Ρύθμιση offset κοτσαδούρας σε 3 θέσεις. Μπορεί να ρυμουλκηθεί ακριβώς πίσω από το όχημα που το ρυμουλκεί ή με εύκολη ρύθμιση offset ελαφρώς στα αριστερά ή τέρμα αριστερά για να μπορεί να πλησιάζει κοντά σε δέντρα, φράχτες καταστρέφοντας χόρτα έξω από τις ροδιές του οχήματος.
13. Πτυσσόμενο στήριγμα κοτσαδούρας.
14. Οι τροχοί μπορούν να γυρίζουν στην πίσω θέση, για να μικραίνει το πλάτος του και να μπορεί να εργαστεί σε στενά μέρη.
15. Νέος οικονομικός ισχυρός κινητήρας 16ΗΡ Miyake, σχεδιασμένος στην Ιαπωνία. Επαρκής ισχύς για απαιτητικές εφαρμογές. Ο βενζινοκινητήρας εκτός από εκκίνηση με σχοινί, διαθέτει και μίζα.
16. Μπαταρία. Διαθέτει ισχυρή μπαταρία 14Ah gel για την εκκίνηση με κλειδί και μίζα. Διαθέτει επίσης γενικό διακόπτη ρεύματος για την προστασία του κυκλώματος και της μπαταρίας λόγω παρατεταμένης διάρκειας μη χρήσης.
17.  Χειροκίνητος συμπλέκτης μετάδοσης κίνησης. Το κομπλάρισμα της κίνησης στον κάτω άξονα γίνεται με μοχλό μηχανικά. Αποτελεσματική μετάδοση χωρίς υπερθέρμανση.
18. Τρεις ιμάντες ανθεκτικοί στην αποτελεσματική μετάδοσης ροπής και ισχύος.
19. Διακόπτης παύσης κινητήρα σε έκτακτη ανάγκη που τοποθετείται στη σχάρα του atv. Εύκολη πρόσβαση του χειριστή για άμεση διακοπή λειτουργίας σε περίπτωση ανάγκης.
20. Πίσω φώτα τύπου LED (πορεία, φλάς, φρένα) και πρίζα για σύνδεση με το όχημα που ρυμουλκεί τον καταστροφέα.
21. Στη νέα σχεδίαση τα ζαντολάστιχα είναι μεγαλύτερα σε διάμετρο για ευκολότερη ρυμούλκηση σε δύσβατα εδάφη. Μεταφέρουν άνετα τον καταστροφέα και είναι τύπου 18/8.50-8 8PR.
22. Μουαγιέ. Οι ζάντες δεν έχουν ενσωματωμένα ρουλεμάν. Τα ζαντολάστιχα προσαρμόζονται σε μουαγιέ με ενισχυμένα ρουλεμάν. Στη νέα σχεδίαση τα μουαγιέ είναι ακόμη πιο ενισχυμένα μιας και τα δυο μαζί μπορούν να δεχτούν ωφέλιμο φορτίο μέχρι 600kg.
23. Διαστάσεις:
a. Ολικό μέγιστο πλάτος με τις ρόδες πίσω 1722mm
b. Ολικό μέγιστο μήκος με τις ρόδες στο πλάι 2200mm.
c. Ολικό μήκος με την κοτσαδούρα 2100mm.
d. Ολικό ύψος 900mm.
e. Διαστάσεις σε παλέτα για μεταφορά Μ1750 Χ Π910 Χ Υ1200mm.
24. Ολικό βάρος με καύσιμο, λιπαντικό και συσσωρευτή 335kg.
25. Δεν διαθέτει έγκριση τύπου.
26. Όχημα ρυμούλκησης. Προτείνεται για ρυμούλκηση με όχημα (ή αυτοκίνητο) τουλάχιστο 15Hp με "αργή σχέση" μετάδοσης. Το 4x4 και η μεγαλύτερη ιπποδύναμη είναι σημαντικά για ανώμαλα εδάφη. Για παράδειγμα ATV 250cc 4x2 ή μεγαλύτερο.
27. Η ταχύτητα εργασίας ποικίλλει ανάλογα με την πυκνότητα της βλάστησης τις μετεωρολογικές και τις συνθήκες υγρασίας. Σημαντικό ρόλο παίζει πόσο δύσβατο είναι το έδαφος. Η απόδοση καθαρισμού της βλάστησης μπορεί να κυμανθεί από 2 ως 5 στρέμματα ανά ώρα.
28. Παρέχεται τεχνικό εγχειρίδιο και οδηγίες λειτουργίας και συντήρησης για τον καταστροφέα και τον βενζινοκινητήρα.
29. Γραπτή εγγύηση 1 έτους που παραδίδεται μαζί με το παραστατικό πώλησης.
30. Κατασκευάζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Ελλάδα από το μηχανουργείο Sidiros.gr

Σε πολύ πυκνή και υψηλή βλάστηση, πάνω από ένα μέτρο, προτείνεται το πέρασμα μια φορά με τα μαχαίρια ρυθμισμένα ψηλά και ένα δεύτερο πέρασμα με τα μαχαίρια χαμηλά. Τα μαχαίρια στη χαμηλή θέση εφάπτονται με το έδαφος.
Χρησιμοποιείται συνήθως για τον καθαρισμό σε καλλιέργειες δέντρων, σε φωτοβολταϊκά πάρκα αλλά και γενικότερα σε εκτάσεις με ανομοιογενή βλάστηση όπου απαιτείται καθαρισμός. Μπορεί να σπάσει μικρά κλαδιά.
Είναι ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής από το μηχανουργείο sidiros.

Δείτε παρακάτω βίντεο με παρουσίαση λειτουργιών.

0110247FM12KF,0110247FM12KF

0110247FM12KF,0110247FM12KF

SIDIROS

Στοιχεια Επικοινωνιας

Copyright Sidiros.gr © 2022. Designed by Kostas TsampalisGo to top

Please publish modules in offcanvas position.