Διαμόρφωση και επιλογές


1. ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΡΑΟΥΛΑ:
 Προτείνεται για απόθεση καλωδίου ή σωλήνα, από Φ70 μέχρι Φ300mm, πίσω ακριβώς από την εκτυλίκτρια. Είναι το μέρος της εκτυλίκτριας που αποτελείται από 8 ράουλα που έχουν ως υλικό κατασκευής πολυαμίδιο τύπου ΡΑ6. Το πολυαμίδιο είναι σκληρό, εύκαμπτο ακόμη και σε χαμηλή θερμοκρασία, έχει εξαιρετική αντοχή στην κρούση και στη φθορά, αποβάλλει την υγρασία και έχει καλή χημική αντοχή. Κάθε ράουλο εδράζεται σε δύο ρουλεμάν. Η θέση τους μπορεί να τροποποιηθεί με πολλούς τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες εκτύλιξης. Ο οδηγός με ράουλα μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τη διάμετρο του στροφείου και το μέγεθος του σωλήνα ή του καλωδίου που θα χρησιμοποιηθεί. Για τη μεταφορά της εκτυλίκτριας ο οδηγός με ράουλα μπορεί να συμπτυχθεί.

 

 

2. ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΟΥ «ΦΙΔΙ»: Προτείνεται για απόθεση καλωδίου ή σωλήνα μέχρι Φ75mm στα πλάγια δεξιά ή αριστερά της εκτυλίκτριας. Είναι το μέρος της εκτυλίκτριας που περιλαμβάνει 21 ράουλα από λευκό πολυαιθυλένιο με 2 ρουλεμάν το καθένα, γαλβανιζέ πείρο Φ30Χ160 με τρύπα για ασφάλεια και χερούλι. Επίσης διαθέτει ολόπασες ντίζες Μ16 καλυμμένες με μαύρο πολυαιθυλένιο Φ20 και περικόχλια και ροδέλες γαλβανιζέ. Η τοποθέτηση των ράουλων έχει γίνει από την κατασκευή, στις θέσεις που φαίνονται στη φωτογραφία. Είναι δυνατή μετακίνησή τους  σε όποια θέση θεωρείτε καταλληλότερη κατά τη λειτουργία. Ο οδηγός καλωδίου είναι δυνατό να εγκατασταθεί είτε από τη δεξιά είτε από την αριστερή πλευρά της εκτυλίκτριας.

Κατά την αντικατάσταση του στροφείου (όταν αδειάσει) ο οδηγός τύπου «φίδι» δεν είναι  απαραίτητο να απεγκατασταθεί από 

την εκτυλίκτρια. Μετακινούμε τον γαλβανιζέ πείρο και σπρώχνουμε τον οδηγό στο πλάι. Αφαιρούμε τις δοκούς στήριξης και φορτώνουμε το νέο στροφείο.

Reel Trailers - custom 2

3. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Βενζινοκινητήρας HONDA GX270V 9HP με μίζα.

Lombardini 15LD 440 αερόψυκτος πετρελαιοκινητήρας 10.9HP/3600rpm με μίζα.

 

4. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να διαμορφώσουμε μια εκτυλίκτρια σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Σιδηρόπουλος Αλέξανδρος
Μηχανολόγος Μηχανικός τ.ε.
Τηλ. 0030 2463027070
Fax: 0030 2463054722
Κινητό: 0030 6948306216