Πιστωτική Κάρτα

Αφού έχετε ολοκληρώσει την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι και συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Θα προωθηθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα της ΠΕΙΡΑΙΩΣ όπου μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό σε δόσεις ή όχι με την πιστωτική σας κάρτα, μέσω ασφαλούς σύνδεσης. Οι δόσεις είναι ανάλογα με το ποσό πληρωμής. Αν το ποσό είναι πάνω απο 50€ έως 3 άτοκες δόσεις, για πάνω απο 300€ έως 6 άτοκες δόσεις και πάνω απο 600€ έως 12 άτοκες δόσεις.

 

Υπηρεσίες πιστοποίησης

Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις πληρωμές στο web, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τράπεζάς σας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα κι αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμη στις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, η συναλλαγή σας θα γίνει κανονικά αποδεκτή και θα εκτελεστεί με ασφάλεια.

Επιλέξτε Verified by Visa και MasterCard SecureCode για περισσότερες πληροφορίες.

verification images