Αποστολές δεμάτων γίνονται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού. Ο χρόνος παράδοσης της κάθε παραγγελίας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που αναγράφεται σε κάθε είδος (χρόνος παράδοσης στη μεταφορική) και από το χρόνο που απαιτείται για τη μεταφορά. Για να μάθετε για το κόστος αποστολής μιας παραγγελίας μπορείτε να τοποθετήσετε τα προϊόντα στο καλάθι αγορών και να συνεχίσετε ως επισκέπτης, χωρίς εγγραφή ή με πλήρη εγγραφή μέλους. Το κόστος μεταφορικών μεταβάλλεται ανάλογα με τον τόπο αποστολής των προϊόντων. Το σύστημά μας θα υπολογίσει αυτόματα το κόστος αποστολής ενώ είναι πιθανό να υπάρχουν παραπάνω από μια επιλογές για να διαλέξετε τη μεταφορική που θα σας εξυπηρετήσει. Στην περίπτωση όπου δεν υπάρχει κάποιος τρόπος αποστολής που να σας ικανοποιεί ή αν έχετε να προτείνετε κάποιον εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς των προϊόντων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Στο www.sidiros.gr για όλα τα προϊόντα έχει υπολογιστεί ένα θεωρητικό βάρος αποστολής. Το θεωρητικό αυτό βάρος είναι λίγο υψηλότερο από το πραγματικό βάρος των προϊόντων και δεν μπορεί να είναι χαμηλότερο από 100gr για κάθε προϊόν. Με βάση αυτό το θεωρητικό βάρος υπολογίζεται το κόστος αποστολής των προϊόντων μιας παραγγελίας. Το θεωρητικό βάρος είναι πάντα υψηλότερο από το πραγματικό βάρος των προϊόντων για να μπορεί να υπολογίζεται το κόστος της γενικότερης διαχείρισης της κάθε παραγγελίας (συσκευασία, συνοδευτικά, επιστροφές) κλπ. Αν διαπιστωθεί ασυνήθιστα μεγάλο κόστος αποστολής για κάποια παραγγελία, οι πελάτες θα πρέπει να επικοινωνούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. χωρίς αν προχωρούν στην εξόφλησή της.

 

Σε γενικές γραμμές για αποστολές εντός Ελλάδας συνεργαζόμαστε με:

ΕΛ.ΤΑ. Courier

- Για δέματα μέχρι 30kg αποστολές μπορούν να γίνουν με Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. (ΕΛ.ΤΑ. Courier). Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.elta-courier.gr  για να δείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα με βάση τον ταχυδρομικό σας κωδικό. Σε όλες τις αποστολές που γίνονται έπειτα από ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του online καταστήματός μας στα email επιβεβαίωσης της αποστολής λαμβάνετε τον αριθμό του ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. (Συνοδευτικού Δελτίου Ταχυμεταφοράς) με τον οποίο μπορείτε να κάνετε αναζήτηση της αποστολής (υπηρεσία αναζήτησης αποστολής - tracking). Μόνο με την ΕΛ.ΤΑ. Courier παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, με επιπλέον χρέωση 3,50€. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το κόστος μεταφοράς εντός Ελλάδας για δέματα ως 3kg είναι 3,00€+Φ.Π.Α.(24%). Από 3kg και επάνω το κόστος μεταφοράς είναι περίπου 1,00€/kg+Φ.Π.Α.(24%). Ο χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι συνήθως από 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες.

 

Μεταφορική ως Θεσσαλονίκη (συνίσταται συνήθως για μεγάλα δεμάτα άνω των 30kg)

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με φορτοταξί σε μεταφορική εταιρεία της Θεσσαλονίκης που θα μας υποδείξετε. Συμπεριλάβετε το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο του συνεργαζόμενου μεταφορέα σας. Η χρέωσή μας αφορά μόνο το κόστος ως τη μεταφορική της Θεσσαλονίκης που θα μας υποδείξετε. Το κόστος μεταφοράς από τη Θεσσαλονίκη ως την έδρα σας το πληρώνετε με την παραλαβή της παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης ως τη μεταφορική που θα μας υποδείξετε είναι μία εργάσιμη ημέρα. Για το χρόνο παράδοσης από τη μεταφορική που θα μας υποδείξετε ως την έδρα σας ενημερωθείτε από τον μεταφορέα σας. Επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής τη μεταφορική δεν έχετε τη δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή. Αντικαταβολές υποστηρίζονται μόνο μέσω ΕΛΤΑ Courier.

 

Μεταφορική ως την έδρα σας (συνίσταται συνήθως για μεγάλα δεμάτα άνω των 30kg)

-Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με φορτοταξί σε μεταφορική εταιρεία της Θεσσαλονικής. Στη συνέχεια θα μεταφορτωθεί σε συνεργαζόμενη μεταφορική της περιοχής σας και θα αποσταλεί στην έδρα σας. Η συνολική χρονική διάρκεια της μεταφοράς είναι από 2 ως 7 ημέρες ανάλογα την περιοχή. Επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής τη μεταφορική δεν έχετε τη δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή. Αντικαταβολές υποστηρίζονται μόνο μέσω ΕΛΤΑ Courier.

 

Αποστολές στην Κύπρο: 

EMS Courier

-Με την υπηρεσία EMS Courier είναι δυνατή η αποστολή μικροδεμάτων με σχετικά χαμηλό κόστος. Το σύστημά μας θα υπολογίσει αυτόματα το κόστος αποστολής. Η παράδοση των δεμάτων γίνεται στην έδρα σας. Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 4 ημέρες. 

ΤΝΤ Courier

- Ταχύτατη εξυπηρέτηση με την ΤΝΤ Courier. Το σύστημά μας θα υπολογίσει αυτόματα το κόστος αποστολής. Η παράδοση των δεμάτων γίνεται άμεσα στην έδρα σας. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 ως 3 ημέρες. 

Ναυτιλιακή ως τη Λεμεσό

- Για μεγαλύτερα δέματα είναι δυνατή η αποστολή με ναυτιλιακή εταιρεία. Τα δέματα παραδίδονται στο λιμάνι της Λεμεσού. Για οποιαδήποτε μεταφορά εντός Κύπρου, επιβαρύνεται ο παραλήπτης. Το σύστημά μας θα υπολογίσει αυτόματα το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 7 ως 15 ημέρες. 

 

Αποστολές παγκοσμίως: 

EMS Courier

-Με την υπηρεσία EMS Courier είναι δυνατή η αποστολή μικροδεμάτων με σχετικά χαμηλό κόστος. Το σύστημά μας θα υπολογίσει αυτόματα το κόστος αποστολής και το χρόνο παράδοσης ανάλογα με την έδρα του παραλήπτη. Η παράδοση των δεμάτων γίνεται στην έδρα σας. Παρέχεται η υπηρεσία εντοπισμού δέματος (tracking) με βάση τον αριθμό αποστολής.

ΤΝΤ Courier

- Ταχύτατη εξυπηρέτηση με την ΤΝΤ Courier. Το σύστημά μας θα υπολογίσει αυτόματα το κόστος αποστολής και το χρόνο παράδοσης ανάλογα με την έδρα του παραλήπτη. Η παράδοση των δεμάτων γίνεται άμεσα στην έδρα σας. Παρέχεται η υπηρεσία εντοπισμού δέματος (tracking) με βάση τον αριθμό αποστολής.